Zon en Zen in de zomer (zomerrooster)

Ga ook fit & ontspannen door de zomer. En doe mee met onze zomeractiviteiten van Studio Zin. Of  je nu thuisblijft of ontspannen de vakantie in wilt gaan.

De hele zomer lang is er op de maandagavond een afwisselend programma. Van ontspannen en meditatieve qigong tot dynamisch bewegen met de lange stok. Van het versterken van je lichaam als een ijzeren hemd tot geheime bewegingen van de oude taijimeesters. Meld je snel aan!

Hou deze pagina in de gaten. Er kunnen activiteiten bij komen. Alle activiteiten vinden plaats in het park aan de Harmonielaan, Nieuwegein.

 

Maandag 19:00 -20:00 20:00 – 21:00
21-jul Massage & Qigong* Voelende Handen
28-jul IJzeren Hemd Qigong** Introductie Taiji volgens de oude meesters (oude vorm)
4-aug Massage & Qigong* Taiji
11-aug Taiji Gunshu (stokvorm)
18-aug Introductie Taiji volgens de oude meesters (oude vorm) Gunshu (stokvorm)
25-aug Introductie Taiji volgens de oude meesters (oude vorm) Gunshu (stokvorm)

 

Woensdag 9:30 – 10:30 10:30 – 11:30
23-jul Massage & Qigong* Gunshu (taiji stok)
30-jul IJzeren Hemd Qigong** Gunshu (taiji stok)
6-aug IJzeren Hemd Qigong** Taiji

tulpen

*Massage & Qigong
Tijdens deze lessen leer je een aantal simpele massagetechnieken. Het gaat altijd om een massage óver de kleding heen. Om je voor te bereiden op de massage leer je een qigong die je aandacht naar binnen richt en je handen vult.

**IJzeren Hemd Qigong
De naam zegt het al, met deze qigong werk je aan een beschermend (ijzeren) hemd voor je romp. Maar waar wij ons in deze lessen vooral op richten is het verstevigen van de botten. IJzeren Hemd Qigong werkt positief op de verdichting van de botstructuur. Staal omwonden met Katoen wordt dit wel genoemd.

Kosten: 7,50 euro per activiteit (5,00 euro U-pas), 12,50 twee activiteiten op een dag achter elkaar (10,00 euro U-pas).

Alle workshops vinden buiten in het park plaats en gaan door bij droog weer. Meld je nu aan!