Workshop Ouderschap in balans

Niemand kan je vooraf vertellen hoe fantastisch het ouderschap is. Hoe blij je bent als je je kind voor het eerst in je armen houdt. Maar niemand kan je ook vertellen hoe vermoeiend het ouderschap kan zijn. In drukte van alledag loop je jezelf makkelijk voorbij. Stress zet zich makkelijk vast in je lichaam. Het is een enorme uitdaging om balans te vinden tussen ouder zijn, partner of werknemer, en tegelijkertijd ook jezelf zijn. Terwijl kinderen juist baat hebben bij een rustige en evenwichtige omgeving. Voel jij soms gevangen in al je rollen en ben jij op zoek naar balans in het ouderschap? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou.

Workshop cursus ouderschap in balans

Ontspannen en met aandacht bewegen
In de workshop maak je kennis met aandachtig ‘zijn’. Door ontspannen en met aandacht te bewegen leer je je lichaam weer te voelen. Je zit minder in je hoofd en voelt je krachtig staan. Dat is een mooie basis voor de balans in je eigen leven. Wanneer je je krachtig voelt, ben je beter in staat om keuzes te maken. Keuzes die goed zijn voor jou, voor je gezin, je kinderen, je werk. Ouderschap is niet alleen goed zorgen voor je kinderen maar ook voor jezelf. Als jij je evenwichtig voelt en ontspannen profiteren je kinderen daar ook van. Heb je interesse? Kijk dan op www.taichiweb.nl.

Prijs: 9,00 p.p, incl. thee

Deze workshop wordt in verschillende basisscholen in Nieuwegein aangeboden. Op dit moment wordt samengewerkt met De Vleugel en De Meander? Graag verwelkomen we meer scholen.

Op dit moment staan de volgende data gepland:

 Datum: donderdag 13 juni 2013, 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Montessorischool De Vleugel, Mozartplantsoen 1, Nieuwegein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *