Wellnessdag: meditatie, qigong & massage

Je helemaal opladen, energie op doen voor een nieuwe week. Dát is de Wellnessdag. Maak je hoofd leeg en kom tot rust met meditatie, qigong & massage. Gun jezelf (of een ander) dit cadeautje.

Deze dag is ook erg leuk om met een stel vrienden of vriendinnen te doen.

massage, qigong, nieuwegein, cursus, lessen, ontspanning, zen

Het programma

We beginnen de dag met een meditatieve vorm van qigong: de Acht Palmen van Boeddha. Dit is een zittende qigong voor een kalme geest.

Als voorbereiding op de massage laden we onszelf op met de Chong Yang Qigong. Met deze qigong ontwikkelen we qi en openen we het hart. Door de qi vanuit het tweede Dantian vrij te laten stromen, maken we op een open manier contact met de  wereld om ons heen. Een qigong om blij van te worden.

massage, taise yoga massage, meditatie, qigong, nieuwegein

We werken met een geklede vorm van massage

Vandaaruit starten we met de massage. We werken met Thaise Yogamassage, een geklede massage zonder gebruik van olie.

Thaise Yogamassage is een combinatie van rek- en strekbewegingen en drukpuntmassage.

Deze vorm van masseren past goed bij qigong. Net als bij qigong werkt je vanuit je eigen centrum. De cadans werkt meditatief. Door te masseren laadt je ook jezelf ook. Het is niet alleen geven, je krijgt er energie van terug!  We doen een aantal technieken voor de ontspanning van de nek, schouder en rug, die je ook thuis kunt doen.

Tussendoor nemen we de tijd voor een kopje bijzondere Japanse thee. Laat je verrassen!

Details

Datum: zondag 16 november 2014
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: volgt, Nieuwegein
Kosten: 45 euro voor leerlingen, 50 euro voor niet-leerlingen (incl. thee). Graag overmaken op 5716467 t.n.v. M. Haanstra o.v.v Wellnessdag. Aanmelden & betaling vóór 26 oktober. Minimaal aantal deelnemers: 8
Meer informatie & aanmelding: info@studio-zin.nl