Traditionele Yangstijl Taiji & Qigong (Eli Montaigue)

We zijn hard bezig om Eli Montaigue (hoofd van de World Taiji Boxing Association) naar Nieuwegein te halen. En dat is best bijzonder. Eli is een geweldige leraar en voor iedereen die Taiji beoefent is dit een kans om te leren van iemand met zo’n hoog niveau. Of je nu beginner bent of gevorderd. Eli is heel toegankelijk en geeft je aanwijzingen op je eigen niveau.

De workshop bestaat uit twee dagen, 17 en 18 maart, die afzonderlijk geboekt kunnen worden. Maar ook samen natuurlijk. Op zaterdag 17 maart komen op Taiji Martial Day de technieken uit de krijgskunst aan bod. Op zondag 18 maart staan TaijiQigong en de Taiji Basisvorm centraal.

Zondag 18 maart: Traditionele Yangstijl Taijiquan & Qigong

Op deze dag staan Qigong en Taiji Basisvorm centraal. Qigong wordt gebruikt om de innerlijke structuur te versterken. Vanuit deze structuur wordt gewerkt aan de Taiji Basisvorm. Iedereen die Taiji beoefent kan mee doen aan deze workshop. Of je nu al lang Taiji doet of kort, Eli geeft je aanwijzingen op jouw eigen niveau.

In deze video zie je het eerste deel van de Traditionele Yangstijl Taiji (basisvorm):

Maar natuurlijk kan zo’n weekend niet doorgaan zonder deelnemers. Dus, zet deze data alvast in je agenda, en laat ons weten dat je interesse hebt (info@studio-zin.nl). Dan houden we je op de hoogte van het vervolg.

Details

Tijd: 10:00 – 15:00u
Kosten: 80 euro / 150 euro zaterdag én zondag (WTBA-leden 75 euro/135 euro)
Locatie: Montessorischool De Vleugel, Mozartplantsoen 1, Nieuwegein

Voor wekelijkse lessen Traditionele Taiji in de stijl van Eli Montaigue kun je bij Studio Zin (Marsja) terecht, en in de regio Den Haag bij Evert.

Marsja Haanstra

Evert Kramer