Referenties

Workshops & stoelmassages bij Velux Nederland bv
Binnen programma over gezondheid worden er workshops taiji & qigong met verschillende thema’s gegeven (sta ik je kracht, kom soepele schouders halen, kracht van taiji, zin in zen). Daarnaast kunnen medewerkers in die periode een ontspannen stoelmassage boeken. De periode beslaat meerdere weken.

Workshops tijdens Festival Happinez

Happinez Midzomertuindagen in de tuinen van A. Vogel

Taiji tijdens een regenbuitje in een tent

Tijdens een Festival van maandblad Happinez i.s.m. A. Vogel worden er drie dagen lang workshops Taiji gegeven in de (kruiden)tuinen van A. Vogel voor de lezers van Happinez. Deze workshops zijn onderdeel van een volledig verzorgde dag.

Cursus taiji & qigong bij Agis
Vier maanden lang kunnen de medewerkers van deze zorgverzekeraar kennismaken met deze taiji & qigong. De cursus maakt deel uit van het programma BRAVO (meer Bewegen, minder Roken, minder Alcohol, betere Voeding en Ontspanning) dat Agis al twee jaar voert. De interesse voor de cursus is zo groot dat er gelijk met drie wekelijkse lessen wordt gestart.

Workshops voor Surplus Fysiotherapeuten
Aan Surplus, een samenwerkend orgaan voor fysiotherapeuten in de regio Nieuwegein/Houten/Vianen worden er workshops Taiji gegeven, waaronder een gericht op Parkinsson. Deze workshops zijn erop gericht om fysiotherapeuten de manier van bewegen in de Taiji te laten ervaren. Om zo een koppeling met de eigen praktijk te kunnen maken.

Workshop Beleidsdag Fysiotherapeuten Nieuwegein
Tijdens een beleidsdag voor fysiotherapeuten van Buurtplein Zuid in Nieuwegein wordt de dag onderbroken met een actieve workshop taiji met de lange stok.

Workshop beleid gezondheidszorg, gemeente en inwoners
Tijdens een beleidsdag van gezondheidszorg, gemeente en bewoners van Nieuwegein wordt de dag onderbroken door een korte, stimulerende workshop Taiji. Dit betrof een grote groep.

Workshop taiji voor Agis
Ter ontspanning wordt na een dag vol vergaderingen de teamdag afgesloten met een workshop taiji.

Workshop taiji tijdens beleidsdag HEMA
Na een beleidsdag voor regiomanagers van HEMA wordt de dag afgesloten met een workshop taiji.

Workshop voor dames 1 hockey Vleuten
Een workshop taiji als onderdeel van een mentale training én om de sporters kennis te laten maken met bewegen vanuit ontspanning.

Energizer voor beleidsdag Vilans
Tweemaal een opwarmer tijdens twee verschillende beleidsdagen van Vilans, een adviesbureau in de zorg.

Workshop taiji tijdens beleidsdag Ziggo
Als opwarmer vóór de start van een beleidsdag werd gezamenlijk buiten taiji gedaan.

Workshop tijdens de Landelijke Tolkendag
Als onderdeel van een symposium werd gebarentolken een inspiratiemiddag aangeboden, waarbij er twee workshop taiji & qigong werden aangeboden.

Workshops tijdens de fitweken bij NS
NS stimuleert haar medewerkers om meer te gaan bewegen door hen kennis te laten maken met een heel scala aan bewegingsvormen, waaronder taiji & qigong.

Workshops bij de senioren sportdag voor Gemeente Nieuwegein
De gemeente Nieuwegein stimuleert actief bewegen voor senioren, waaronder via een senioren sportdag. Hier worden ook clinics taiji en qigong aangeboden.

Workshops tijdens body & mind bij Hogeschool Utrecht
Hogeschool Utrecht (HU) wil een goede werkgever zijn voor haar werknemers. Hieronder valt ook gezondheidsbeleid. Gezondheid staat steeds meer in de belangstelling, en dan vooral het voorkomen van gezondheidsproblemen door het herkennen van risico’s. De HU wil haar medewerkers bewust laten worden van het belang van vitaliteit voor een aangenamer leven, zowel in de privé – als werksituatie. Tijdens de body & mindweek is een aantal workshops tai chi & qigong gegegeven.

Workshop qigong voor een personeelsuitje voor Hogeschool Utrecht

Workshops qigong op het evenement Crossing Cultures van Hogeschool Utrecht
Diversiteit is één van de speerpunten voor Hogeschool Utrecht. Middels een jaarlijks terugkerend evenement voor studenten en medewerkers komt diversiteit aan bod in een breed scala aan workshops.