Introductiecursus Taiji Light

Taiji Light is een bijzondere vorm van Taiji, speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich beperkt voelt in het bewegen. Of voor wie een reguliere les net wat te zwaar is. Tijdelijk, door een operatie bijvoorbeeld, of langdurig. Taiji Light staat voor zachte bewegingen, waarbij het lichaam op een speelse manier gerekt en gestrekt wordt. Het gebruikt speciaal aangepaste Taiji bewegingen. In deze cursus van 12 lessen maak je kennis met Taiji Light.

Hans Busker, Taiji Light, Paul Lam, arthiritis, reuma, burnout, fybriomyalgie

Hans Busker

Taiji Light is niet gebonden aan leeftijd, conditie of geslacht. Voor zowel jonge mensen met een beperking maar ook voor ouderen die zich wat strammer en stijver voelen, helpen de oefeningen om soepeler door het leven te gaan. Specifiek voor ouderen kun je denken aan valpreventie.

Taiji Light is uitermate geschikt voor mensen die door een aandoening, zoals bijvoorbeeld arthrose, fibromyalgie, reuma, MS, ME, hart- en long problemen, stress gerelateerde klachten of ouderdom, soms moeite hebben in beweging te komen en daardoor minder bewegen. Het is een prima manier om jezelf te helpen meer bewegingsvrijheid te verkrijgen en je kwaliteit van leven te verbeteren.

Start: woensdag 5/10  2016
Tijd: 12:15 – 13:15 uur
Locatie: Ansinghlaan 58, Nieuwegein
Kosten: 12 lessen voor 120 euro
Docent: Hans Busker

Meer informatie: www.studio-zin.nl/taiji-light
Aanmelden: info@studio-zin.nl of 030 6034332