Primeur: Meditatie & Qigong in de Tipi!

Een echte primeur voor Studio Zin. Zaterdagmiddag 30 november zetten we de tipi op een mooie plek in de buurt van Nieuwegein. Wollen dekens en een houtkacheltje zorgen voor een behagelijke warmte binnen. Op het vuur bereiden we de thee. Waarna we samen de stilte ingaan. Het zitten onderbreken we met een wandelmeditatie en/of qigong in de frisse buitenlucht. Deze activiteit gaat door als het droog is. In de tipi is beperkt plaats.

Oogsten

De herfst is een mooie tijd om het jaar te overzien. De natuur heeft haar overvloed gegeven en is over haar hoogtepunt heen. We naderen inmiddels de winter. Wat zou jij willen oogsten? Wat zijn jouw opbrengsten voor dit jaar? Waar ben je trots op? En wat wil je meenemen de winter in? Om rustig in de aarde te laten sudderen. En straks in de lente te laten ontspruiten?

We staan met de tipi middenin het weiland met uitzicht over de velden. Als je goed kijkt zie je de zendmast bij IJsselstein. Het zou maar je achtertuin zijn. Met dank aan Petra en haar man voor deze fijne plek.

Heb je geen vervoer vanuit Nieuwegein naar de locatie? Meld dat even. Dan regelen we dat je met iemand mee kunt rijden.

Details

Datum: zaterdag 30 november 2019
Tijd: 13:00 – 15:00u
Locatie: Lopik
Kosten: 20 euro p.p incl. thee en vuur
Aanmelding: info@studio-zin.nl