Nieuwjaarsmeditatie

Speciaal voor alle leerlingen die Studio Zin dit jaar een gezicht hebben gegeven organiseren we dit seizoen wederom een Nieuwjaarsmeditatie. Op zondagmiddag 3 februari, als het Chinees Nieuwjaar in aantocht is. Als dank voor een prachtig jaar Taiji & Qigong.

Temple of the Midwinter Sun © Sue Wookey

Het eind van het jaar nadert. De winter laat zich nu volop zien. De natuur trekt zich steeds verder terug. Tijdens midwinter, op 21 december, als de dagen op z’n kortst zijn, lijkt de tijd bijna stil te staan. Om in januari weer in beweging te komen. Vanuit deze rust ontspruit straks in de lente weer het nieuwe leven. Het Chinees Nieuwjaar laat nog even op zich wachten. Het Jaar van het Zwijn begint op 5 februari. Wanneer wij alweer langzaam de winter achter ons laten. En ook de gevoelde drukte van de feestdagen.

Daarom niet nu, maar straks in 2019, een ontspannen activiteit. Als dank voor een mooi jaar Taiji & Qigong nodigen wij alle leerlingen van Studio Zin uit voor een nieuwjaarsmeditatie. Kom je ook samen met ons het nieuwe jaar begroeten? Een berichtje via info@studio-zin.nl is voldoende. Voor nu wensen wij je fijne dagen en een mooi nieuw begin.

Marsja & Hans

Details

Datum: zondag 3 februari 2019
Tijd: 14:00 – 16:00u
Locatie: Montesorischool De Vleugel
Kosten: geen