Natuurwandelen in het bos

We gaan samen wandelen. Maar dan nét anders. Bij Natuur- of Qi wandelen loop je heel bewust. De wandeling is dan ook grotendeels in stilte. Want dan kun je pas echt goed voelen. Alleen op de momenten waarop we even stoppen voor aanwijzingen kunnen we kort ervaringen uitwisselen.

natuur wandelen qi

Tijdens het wandelen let je op je houding. Want hoe loop je nu eigenlijk lekker ontspannen? Eigenlijk wandel je op een manier zoals je tijdens de Taiji of Qigong beweegt. Trek ook je stevige stappers aan en loop met ons mee.

Locatie

Deze keer wandelen we in het bos in De Bilt. We verzamelen ons aan de Harmonielaan. Daar verdelen we ons over de beschikbare auto’s en rijden dan naar Beerschoten (parkeerplaats bij Utrechts Landschap). Als het weer goed is doen we ook een aantal Qigongoefeningen tijdens de wandeling. Laat bij je aanmelding ook even weten of je een auto tot je beschikking hebt.

Voor wie wil is het bos een prachtige plek om te oefenen met het wandelen op blote voeten. Dit hoeft niet maar is wel goed mogelijk in het bos. Pas dan voel je echt de verschillende texturen. Je kunt ook besluiten om deels op blote voeten te lopen en je schoenen mee te nemen.

Details

Dag: dinsdag 17 september 2019
Tijd: 9:30 – 12:00
Begin- en eindpunt: parkeerplaats Harmonielaan, Nieuwegein
Kosten: 10,00 euro (incl thee)
Aanmelden: info@studio-zin.nl of 030 6034332
Meer informatie over natuurwandelen