Lesgeld

Voor de wekelijkse lessen bestaat een seizoen uit 2 periodes. Je betaalt ook per half seizoen. De tweede periode van het seizoen 2017-2018 loopt van 5 februari – 14 juli 2018.  Interesse? Meld je snel aan voor één van de lessen! Instromen kan gedurende het seizoen.

Lesgeld (seizoen 2018 t/m zomerstop)

Qigong (Chinese Yoga): half seizoen: 145 euro (18 lesweken van 60 minuten)
Taiji Basisvorm: half seizoen: 145 euro (18 lesweken van 60 minuten)
Taiji Light: half seizoen: 145 euro (18 lesweken van 60 minuten)
Taiji Basisvorm Verdieping: half seizoen: 163 euro (18 lesweken van 75 minuten)

Als je graag tweemaal per week taiji en/of qigong doet, krijg je 20% korting op het totaalbedrag. Onbeperkt lessen volgen is 300 euro per half seizoen. Instromen tijdens het seizoen kan altijd. Dan betaal je na rato.

Stadspas Nieuwegein 2016-2017: Jij betaalt 10% van het lesgeld. Van dit actietarief mag een beperkt aantal leerlingen 2 x per jaar gebruik maken.

Het lesgeld kan overgemaakt worden op NL03 INGB 0005 7164 67  t.n.v. M. Haanstra o.v.v. de les die je wilt volgen. Instappen tijdens het seizoen is mogelijk. Het lesgeld wordt dan naar rato berekend. Er vindt geen restitutie voor niet gevolgde lessen plaats. Het inhalen van gemiste lessen is altijd mogelijk, daar doen we nooit moeilijk over. Dit is ook een leuke manier om eens kennis te maken met een heel andere les/groep/docent. Heb je te maken met onregelmatige werk tijden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Proefabonnement

Proefabonnement taiji basisvorm of qigong: 7 lessen (aansluitend) voor 79 euro (les van 60 minuten)
Van een proefabonnement kan eenmalig gebruik gemaakt worden.

Cadeaubon

cadeaubon, bon, sinterklaascadeau, sinterklaars, kerstcadeau, kerst, cadeautip, verjaardagscadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk een aan onze cadeaubon. Hij is verkrijgbaar in verschillende waardes vanaf 17,50 (exclusief 2,00 euro verzendkosten) en inwisselbaar voor lessen Taijiquan & Qigong en inzetbaar bij workshops. Bestel nu dit leuke cadeau en verras vrienden of familie. Meer info.

Vakantieperiodes

Er is geen les op de volgende data:

Voorjaarsvakantie: 26 februari – 5 maart
Goede Vrijdag 30 maart: WEL les
Paasmaandag 2 april: GEEN les
Meivakantie: 25 april – 13 mei
Pinkstermaandag 21 mei: GEEN les
6 juni t/m 10 juni
zomervakantie: 14 juli t/m  1 september

Disclaimer

Aan de informatie op de site kunnen geen rechten ontleend worden.

Heb bij de lessen altijd oog voor je eigen grenzen. Ook al zijn de activiteiten veilig, en wordt door de docent gelet op het welbevinden van de cursisten, is de cursist zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Meld fysieke of mentale beperkingen bij de docent en geef tijdens de les aan als een oefening pijn of ongemak veroorzaakt. De docent of Tai Chi & Qigong Nieuwegein zijn niet aansprakelijk voor lichamelijke of mentale schade ten gevolge van de aangeboden activiteiten en informatie.

Tijdens lessen kan beeld- of videomateriaal gemaakt worden voor promotionele doeleinden (website, facebook, flyers,…). Als je hier bezwaar tegen hebt, meld dit bij de instructeur. Meer weten over privacy? Lees ons privacy statement.