Lesgeld

Voor de wekelijkse lessen bestaat een seizoen uit 2 lesperiodes. Je betaalt ook per periode. Alle lessen duren standaard 60 minuten. Optioneel is 30 minuten Meditatie óf Taiji Martiaal extra bij te boeken. Kijk in het rooster of dit past bij de les van jouw keuze. Deze 30 minuten kunnen vóór of na de les zijn. Meditatie óf Taiji Martiaal zijn ook los te volgen.

Lesgeld (september t/m december 2018)

Deze periode kent 15 lesweken. Het lesgeld voor bedraagt:
Taiji Basis / Taiji Verdieping / Taiji Light / Qigong (60 min): € 121
Taiji Basis / Taiji Verdieping / Taiji Light / Qigong plús Meditatie óf Taiji Martiaal (90 min): € 158
Taiji Martiaal los (30 min): € 60
Meditatie los (30 min): € 60

Als je graag tweemaal per week taiji en/of qigong doet, krijg je 20% korting op het totaalbedrag. Onbeperkt lessen volgen is € 300 euro voor 20 lessen. Instromen tijdens het seizoen kan altijd. Dan betaal je na rato.

Stadspas Nieuwegein: Jij betaalt 10% van het lesgeld. Van dit actietarief mag een beperkt aantal leerlingen 2 x per jaar gebruik maken.

Het lesgeld kan overgemaakt worden op NL03 INGB 0005 7164 67  t.n.v. M. Haanstra o.v.v. de les die je wilt volgen. Instappen tijdens het seizoen is mogelijk. Het lesgeld wordt dan naar rato berekend. Er vindt geen restitutie voor niet gevolgde lessen plaats. Het inhalen van gemiste lessen is altijd mogelijk, daar doen we nooit moeilijk over. Dit is ook een leuke manier om eens kennis te maken met een heel andere les/groep/docent. Heb je te maken met onregelmatige werk tijden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Proefabonnement

Proefabonnement taiji basisvorm of qigong: 7 lessen (aansluitend) voor 79 euro (les van 60 minuten)
Van een proefabonnement kan eenmalig gebruik gemaakt worden.

Cadeaubon

cadeaubon, bon, sinterklaascadeau, sinterklaars, kerstcadeau, kerst, cadeautip, verjaardagscadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk een aan onze cadeaubon. Hij is verkrijgbaar in verschillende waardes vanaf 17,50 (exclusief 2,00 euro verzendkosten) en inwisselbaar voor lessen Taijiquan & Qigong en inzetbaar bij workshops. Bestel nu dit leuke cadeau en verras vrienden of familie. Meer info.

Vakantieperiodes

Er is geen les op de volgende data:

Herfstvakantie: 20-28 oktober 2018
20 december 2018
Kerstvakantie: 22 december – 6 januari 2019

Disclaimer

Aan de informatie op de site kunnen geen rechten ontleend worden.

Heb bij de lessen altijd oog voor je eigen grenzen. Ook al zijn de activiteiten veilig, en wordt door de docent gelet op het welbevinden van de cursisten, is de cursist zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Meld fysieke of mentale beperkingen bij de docent en geef tijdens de les aan als een oefening pijn of ongemak veroorzaakt. De docent of Tai Chi & Qigong Nieuwegein zijn niet aansprakelijk voor lichamelijke of mentale schade ten gevolge van de aangeboden activiteiten en informatie.

Tijdens lessen kan beeld- of videomateriaal gemaakt worden voor promotionele doeleinden (website, facebook, flyers,…). Als je hier bezwaar tegen hebt, meld dit bij de instructeur. Meer weten over privacy? Lees ons privacy statement.